Начало


 

Новини

Провери сметката си
Въведете абонатен No
Как да науча моя абонатен номер?
Дежурен диспечер:
0889 316 774
0800 19 229
092 661 119

ВиК Враца получи Международната Европейска награда за качество за 2013година

ВиК Враца получи Международната европейска награда

за качество за 2013 година

На официална церемония в Париж „Водоснабдяване и Канализация“ гр. Враца получи Международната европейска награда за качество за 2013година, която се присъжда ежегодно от клуба на световните търговски лидери за постигнати високи резултати в различни сектори на дейност. Изборът е направен между 7000 фирми от 95 държави в света.

Наградата бе връчена на 28 октомври 2013г. в конгресния център на хотел Меридиен Етоал в Париж. Сред наградените фирми бяха водещи компании от целия свят, производители от тежката и леката промишленост, както и компании, предоставящи услуги в различни области като банкови и финансови институции, маркетингови и консултантски компании, болници и фармацевтични компании, фирми, предоставящи комунални услуги на населението и други. На награждаването присъстваха бизнесмени от пет континента, президенти на водещи компании в своите страни.

Международната европейска награда за качество е учредена с цел популяризиране на философията за качество и признание на наградените фирми за постигнатите трайни резултати и устойчиво бизнес-развитие. С получаването на този висок приз мениджърите на наградените компании се присъединяват към членовете на престижния „Клуб на световните търговски лидери“, който е създаден за насърчаване на обмена и връзките между най-добрите компании в света. Водоснабдителното дружество получи и правото да бъде включено в следващото издание на многоезичен справочник на най-добрите фирми, носители на международната награда за качество.

 30 октомври 2013 | 12:07  [отпечатай]  [изпрати]